HOME  |  INFO  |  NIEUWS  |  BEDRIJVEN  |  CONTACT  |  LINKS  |  LOGIN

BEDRIJVEN

Mogelijkheden voor horeca en bedrijven

Onze aanwezigheid op de Amsterdamse grachten biedt een aantal mogelijkheden voor het Amsterdamse bedrijfsleven. Buiten het afsluiten van een bedrijfsabonnement weermee u met collega's of klanten een boot kunt afschrijven voor een tocht over de grachten, bestaat er ook de mogelijkheid uw kroeg, restaurant of andersoortige onderneming of product te promoten. 

 

Horeca   

Onze schepen zullen afgemeerd liggen in het centrum van Amsterdam. Op goed bereikbare plaatsen en nabij horeca centra (bijvoorbeeld het Leidseplein). Het is een gegeven dat veel mensen na een stuk varen ergens iets gaan eten of gaan borrelen. BootjeDelen.nl biedt u de mogenlijkheid uw gelegenheid onder de aandacht van varend Amsterdam te brengen.

Wij zullen op onze website een aantal te downloaden vaarroutes beschikbaar maken. Deze kaarten geven suggesties voor verschillende routes door de stad met daarbij de tijdsduur en eventuele bezienswaardigheden. 

Zij zullen ook in geplastificeerde vorm op onze schepen aanwezig zijn en in gedrukte vorm op diverse locaties in Amsterdam aangeboden worden. Reclame voor u en voor ons.

Op deze kaarten kunt u uw cafť of restaurant in naam en locatie presenteren. Uw bedrijf zal dan tevens op onze website onder de aandacht gebracht worden.    

Uw kroeg of restaurant op onze vaarkaart?

Om uw advertentie extra luister bij te zetten is het wellicht een idee om BootjeDelen.nl leden speciale aanbiedingen te doen. "Een flesje wijn voor onderweg is altijd lekker en bij cafť X kunt u hem tegen x% korting tijdens uw tocht meenemen."

Wij zijn op dit moment reeds in gesprek met enkele partijen die interesse hebben. Ook interesse en/of andere ideeŽn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bootjedelen.nl om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Scheepssponsoring  

Onze schepen zullen tijdens de zomermaanden een veelgeziene verschijning op de grachten worden. Varend langs volle terrassen en de vele andere bootjes bieden bedrijven de mogelijkheid om hun bedrijfsnaam aan een groot publiek op de zijkant van de schepen te presenteren.

Om van onze dienst een succes te maken is ons er alles aan gelegen onze schepen zoveel mogelijk te laten varen. Om dit te bewerkstelligen proberen wij onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Het beschikbaar stellen van onze schepen voor reclame uitingen zal hier een bijdrage aan leveren

Uw bedrijf op de zijkant van onze schip?

In principe is alles mogelijk wat de reclame uiting aangaat.  Interesse en/of andere ideeŽn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bootjedelen.nl om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

 

 

 

 
 

In samenwerking met www.HoosJeBootje.nl